Čudne stvari

Netfliks definitivno postaje najomiljenija kuća koja se bavi serijama, prvenstveno zbog svoje politike da izbacuje celu sezonu istog dana. To se toliko uvržilo kod današnje publike da je dobilo i svoju reč ’bindžovanje’.

Za kreatore serije su izabrani, ne baš poznati Met i Ros Dafer, autori isto tako ne toliko poznatog filma Skriven (Hidden), ali sasvim solidnog u svom žanru. Ipak ono što privlači ovoj seriji su glumci.

Vinona Rajder iako je dosta dugo nismo videli u nekoj zapaženijoj ulozi o kvalitetu njenog glumačkog umeća ne treba trošiti reči, pa je tu sasvim solidni Dejvid Harbur nama poznat iz serija „Redakcija“ i „Benši“, trio glavnih glumaca upotpunjuje Fin Vulfherd kao mlad glumac,koji dosad nije imao nešto previše uloga, ali znamo ga po sporednim ulogama u serijama „Lovci na natprirodno“ i „100“ tako da verujemo da će biti u svom elementu.

 

strangerthingsgif.0

Pošto smo svi verujem voleli natprirodne filmove 80-tih, ovo će nam se sigurno dopasti, jer je ovo omaž na iste. „Čudne stvari“ je priča o dečaku koji je nestao. Prijatelji, porodica i lokalna policija u potrazi za odgovorima, su suočeni sa misterijom koja uključuje tajne vladine eksperimente, stravične sile koje nisu baš nešto što viđamo u normalnom svetu i jednu vrlo neobičnu devojčicu.

Pogledajte trejler…

Komentarišite putem Facebook-a

Podela:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *