Dobrodošli u Škribomaniju!

Dame, gospodo i ostale životne forme,

Dobrodošli u Škribomaniju!

 

Dozvolite da se predstavim. Ja sam Eustahije Škrabalo Primus, voditelj Škrabaonice. To vam je nova Štavionica, ali bez foruma, maski i nadimaka, silnih uloguj se ovde, pređi onde, ostavi mejl tamo, skreni dvaput desno, triput levo i opet ispočetka, dok lagano ludite od „pohvala“ kolega.

Ovog puta spremili smo nešto drugačije!

Pravila su sledeća:

1 Pišemo priče.

2 Svi su dobrodošli.

3 Svaki mesec ću vas zamoliti da pišete na novu temu.

4 Za dužinu priče preporučujem oko 4 stranice (osim ako baš ne morate preko, jer ako morate – onda morate, samo ne preterujte jer neko možda neće hteti da čita sve)

5 Kad skockate priču, ubacite je u word docs i pošaljite na mejl: skribomanija@fantasticnivodic.com

6 Potpišite se, ostavite adresu i tome slično, jer onaj čija priča na kraju meseca dobije najviše daštanja na pullu, imaće tu sumnjivu čast da mu se pošalje knjiga.

7 Priče ćemo objaviti na sajtu Fantastičnog vodiča, u rubrici Škribomanije. U duhu tradicije pokojne nam Štavionice, priče ćemo objaviti anonimno.

8 Škrabaonica je AVKF exkluziv, dakle svi članovi grupe imaju pravo da ostave svoje mišljenje, sugestije i savete u komentaru. Komentatorima se preporučuje da ne krešu previše, i da ne koriste oblande. Logično, vređanje zabranjeno. (Argumenti nisu vređanje.)

9 Pisci, želim vam tvrdokorno srce, ne dajte da vas rasplaču. Želim vam i mudar pristup, odaberite najmanje ludu sugestiju kako da poboljšate performans za tastaturom, i napadnite dotičnog sa kako, zašto i zbog čega.

10 Volja mi je da priče pristigle do petka budu objavljene u subotu. Jer Lokedagr, Lokijev dan.

11 I tome slično.

Za kraj, kliše: Cilj nam je da naučimo nešto, kao i da se zabavimo.

Živite dugo i prosperirajte!

 

Škrabalo vas pozdravlja

About Author