Mesec knjiga: AVKF odrazi reč

Dragi naši ljubitelji pisane reči u susret oktobru, mesecu knjige i našem jubilarnom petom izdanju- zbirci priča Knjiga odraza Miloša Mihailovića, udruženje Autostoperski vodič kroz fantastiku pokreće jednu lepu kampanju.

Naime,  jer ove godine nema sajma u oktobru zbog trenutne situacije, želimo da društvene mreže ipak ispunimo ljubavlju prema knjigama i da se družimo makar online.

Knjiga, koja stoji iza ove akcije je zbirka priča iz domena fantastike i horora, ali je akcija koju želimo da probudimo kod ljudi da podele ono što najviše vole da čitaju.

Akcija „Odrazi reč“ počinje prvog oktobra i trajaće mesec dana.

Ako želite da nas podržite i podelite sa nama ovu akciju, to možete uraditi na sledeći način:

* Odaberite vašu omiljenu knjigu ili citat iz nje, uslikajte ili citat ili knjigu, ili snimite video na kom čitate citat i okačite ga na društvenu mrežu, koju koristite sa haštagom #avkf_odrazireč

* Možete okačiti na story na fejsbuku ili instagramu ili kao post na svim mrežama, koje su vam dostupne ( Facebook, instagram, twitter)

*Ako ste bookbloger, novinar ili pisac možete podeliti i nešto što ste vi napisali sa haštagom avkf_odrazireč

Pozivamo sve knjigoljupce regiona da nam se pridruže u ovoj lepoj akciji meseca knjige i da ovim gestom podrže ne samo Sajam knjige, koji nam nedostaje već i mladog autora Knjige odraza.

Odrazi reč! Odrazi svoju ljubav prema knjigama! Podrži mesec knjige!

About Author