Premišljena i promišljena književna berza

U poslednje tri godine, ekipa koja stoji iza portala Prerazmišljavanje je organizovala specifično knjigoljubačko druženje u sklopu svoje Novosadske razmene knjiga. Ova Razmena se organizuje jednom po godišnjem dobu.

U susret ovogodišnjoj zimskoj razmeni, koja je ujedno i jubilarna deseta, Prerazmišljavanje organizuje posebnu tematsku Razmenu 9 ¾. Na ovoj razmeni knjiga učestvuju samo naslovi iz oblasti fantastike. Ovo se ne odnosi samo na romane i zbirke, već i na stripove, fanzine, priručnike iz istorije i teorije žanra.

Razmena 9 ¾ se održava u klubu kulture Crna ovca, na adresi Kralja Aleksandra 10, u Novom Sadu. Okupljanje počinje od 15:00č i trajaće sve do 20:00č, tokom subote, 2. novembra. Ukoliko posedujete duplikate knjiga, imate manjak prostora, ne volite nekog autora, ili prosto ne volite da vam knjiga dugo stoji na polici i skuplja prašinu, sve takve naslove ponesite sa sobom do Crne ovce drugog novembra. Objavu organizatora kao i pune propozicije pročitajte na FB događaju posvećenom Razmeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *