Prolećna akcija 2023

AVKF Deda Mraz u sred proleća iliti velika sezonska akcija!

HOROR akcija! 1000 dinara+cena poštanskog paketa

Smrtovnica mojih majki, Maja Mitić. Napeti mozaik roman o ženskoj kletvi i porodičnoj tragediji. Mnogo ljudske patnje i niskih strasti ogrezlih u krvi, poslastica za istinske poznavaoce horora!

Knjiga odraza, Miloš Mihailović. Zbirka koja duboko zadire u okultno poreklo čoveka, nevidljivi svet koji utiče na nas, kao i u uplive Kosmičke strave u trinaest izuzetno stilski izbrušenih priča.

NF akcija! 1200 dinara+cena poštanskog paketa

Pukovniče, stoj!, Mira Satarić. NF sajberpank po uzoru na najbolje detektivske priče iz zlatnog doba noara, samo smeštene u budućnost u kojoj vladaju privatni farmakološki koncerni. Roman koji će vas naterati na preispitivanje etičkih stavova.

Dronstad – Karantin, Nenad Jevtić. Vojna fantastika i biopank, jednom rečju – Pobesneli Maks na srpski način. Štivo koje nenametljivo preispituje osnovna moralna načela.

EF akcija! 1500 dinara+cena poštanskog paketa

Ukradeni bog, Nemanja Pavlović. Ljubavna priča puna boja, u još magičnijem svetu. U kojem je najmagičniji životni put junaka.

Mesečev ratnik, Stefan Mijatović. Preispitivanje sebe samog i uticaj okoline na to. U svetu gde vlada rat, spletke i magija.

Sluga slepog boga, Sofija Grebenarović. Avantura, gubici i ljubav oslikavaju svaki karakter priče. Apsurdistička fantastika i omaž velikanima.

Pripovetke akcija! 900 dinara+cena poštanskog paketa

Gospodar Vrana, Mira Satarić. Mini-roman, epske fantastike u šekspirovskom maniru, deo priče iz sage o Razdoru, iz pera dobitnika Zlatnog pera.

Putovanja malog diva, Ivan Vukadinović. Priča o ratnim razaranjima i nadi u bolje sutra. I nadasve o runama.

Ukoliko birate 1+1 akciju van kompleta, plaćate samo skuplju knjigu.

Uz dva naručena kompleta dobijate na POKLON knjigu iznenađenja.

Za sva tri naručena kompleta (ili donaciju na naš račun: 160-0000000543645-02) dobijate na POKLON prvi broj našeg časopisa Fantastični vodič ili prvu sledeću knjigu koja izađe!

Porudžbine možete slati na urednik@fantasticnivodic.com ili nas kontaktirati preko naše Facebook strane.

Akcija traje do kraja proleća!