O NAMA

Mi smo strastveni ljubitelji fantastike sa misijom da unapredimo i promovišemo žanrovsku književnost. Od objavljivanja novih izdanja do vođenja dinamičnih diskusija i radionica, naš tim se trudi da pruži najbolje iskustvo za sve naše članove i posetioce.

Osnovano 2015. godine, udruženje Autostoperski vodič kroz fanstastiku je nastalo kao odgovor na rastuću potrebu za platformom koja će okupiti ljubitelje fantastike i književnosti. Naša inicijalna misija bila je jednostavna, ali ambiciozna: pružiti mesto gde će mašta i stvarnost susresti jedna drugu na stranicama knjiga.

Tokom godina, proširili smo naš fokus i uključili različite aktivnosti — od objavljivanja novih izdanja i promocije mladih autora, do vođenja radionica i diskusija koje produbljuju razumevanje i aprecijaciju ovih žanrova.
Danas se ponosimo što smo domaćin za veliki broj članova i posetilaca koji dele našu strast prema literaturi i umetnosti.

NAŠ TIM

Kristijan Šarac

Una Hajdari

Nenad Jevtić

Miloš Vasiljević

Arijana Silić

Nenad Nikolić

Milica Kun

Mi smo zajednica ljubitelja književnosti, autora, i kreativaca koji dele zajedničku strast prema fantastici i romanima. Osim što nudimo širok spektar knjiga, i naših i drugih izdavača, imamo i bogat program radionica, diskusija i događanja. Bez obzira da li ste pisac u usponu, iskusni autor, ili jednostavno zaljubljenik u dobru knjigu, imamo nešto za svakoga.

Ako želite biti deo nečega posebnog i pomoći nam u ostvarivanju ove misije, pozivamo vas da se pridružite našoj zajednici. Upoznajte se s nama, našim autorima i budite deo ove fantastične avanture!

Dosegnite svoj san, dosegnite fantastiku zajedno s nama!

Želiš da saznaš još više o nama i upoznaš više članove našeg fantastičnog tima? Klikni ovde i preuzmi PDF vodič kroz udruženje!

KONTAKT

Email: urednik@fantasticnivodic.com

Javi nam se i na društvenim mrežama! Neko iz našeg tima je uvek dostupan.