Konkursi

Udruženje Autostoperski vodič kroz fantastiku se ponosi što može da pruži platformu za nadolazeće talente u svetu fantastike i romana. Naši konkursi su prilika da se vaš glas čuje i da vaša dela stignu do šire publike.

Trenutni konkursi

Ovde možete pronaći listu svih trenutno aktivnih konkursa koje organizuje AVKF. Svaki konkurs ima svoje specifične uslove i teme, uključujući rokove za prijavu, kriterijume za učešće, i detalje o nagradama. Pridružite se i pokažite svoj talenat, bilo da ste pisac, pesnik ili ilustrator. Spremite se za izazov i priliku da vaš rad bude prepoznat i proslavljen!

Priče AVKF autora

Zavirite u bogatstvo mašte i talenta naših članova u kategoriji "priče AVKF autora". Ovde možete istražiti fascinantne i originalne priče koje su proistekle iz pera naših talentovanih autora. Svaka priča je prozor u jedinstven svet - od misterioznih avantura i epskih fantazija, do emotivnih i dubokih drama. Naše priče su više od reči na stranici; one su mostovi koji povezuju čitaoce sa neistraženim teritorijama mašte. Otkrijte, uživajte i inspirišite se radom naših pisaca.

Kako učestvovati?

Učestvovanje u našim konkursima je jednostavno! Pročitajte pažljivo uslove konkursa, koji uključuju teme, format rada, i rokove za prijavu. Kad ste spremni, svoj rad šaljite na konkurs@fantasticnivodic.com. Ne zaboravite da navedete sve potrebne informacije o sebi i svom radu. S nestrpljenjem očekujemo vaše priče!

Nagrade i beneficije

Nagrade za naše konkurse variraju, ali često uključuju objavljivanje vašeg rada, kao i druge uzbudljive mogućnosti kao što su radionice, mentorstvo, i promocija vašeg rada kroz različite platforme. Svaki konkurs je jedinstvena prilika da vaš rad bude primećen i cenjen. Osim toga, učestvovanje u našim konkursima je sjajan način da se umrežite s drugim piscima i profesionalcima iz industrije.

Ne čekajte! Pokažite svoj talenat i pridružite se našoj rastućoj zajednici autora i ljubitelja fantastike!