Centar Galaksije dio 6

Vrijeme je da stvori protočniji kanal komunikacije u astralnom polju. To je sve o čemu je u ovom trenutku mogla razmišljati. Kada je na MCR7 vidjela koliko su Jan i Carlos napredovali u kratkom roku prilagodbe, postala je bolno svjesna svog zaostatka.

Nakon sastanka sa Santarom, osjećala se gore nego ikada prije. Osjetila je koliko se i on boji, a to je bilo zastrašujuće. Ako Petorica Voditelja nisu imala nikakvih saznanja o novonastaloj situaciji niti su imali uvide u moguće ishode, onda je trenutna situacija bila zaista poražavajuća. 

No, to je dio i našeg rasta“, rekao je smireno. 

Na sekundu je vidjela sjenu koja je prešla preko njegovih očiju, no bila je dovoljna. Potresla ju je i više nego što je očekivala. Santara je bio njena stijena. Oslanjala se na njegovo vodstvo. No sada se osjetila samom. Ni on nije znao koji im je sljedeći korak. 

Stoga je poslušala intuiciju i fokusirala se na Kai. 

Premotala je njen dan na Zemlji i vidjela kako se zaista trudi prihvatiti činjenicu da „nije s ovoga svijeta“. Nasmijala se u sebi jer joj je bilo fascinantno kako ljudi potpuno pogrešno shvaćaju pojam Zvjezdana sjemenka. Često upadaju u beskonačne zablude o tome kako Zemlja nije njihov dom. Žude za tim da ih dođe spasiti netko iz Svemira i odvede ih „kući“. Dok njihov dom, pravi dom, propada. Kada bi barem shvatili da ih njihov dom treba, ne bi se dešavalo upravo to, da dolazi netko iz Svemira i odvodi ih kao izbjeglice na druge planete. 

No Kai se nije osjećala kao oni. Nije žudjela za spasom, već za odgovorima. Dok je čitala more tekstova o tome kako Zemlja nije njen dom, osjećala je kako se autori hvataju za slamke spasa i sanjaju o utopiji za koju je bila sigurna da ne postoji. No osjećala je kako možda zaista postoje duhovni vodiči, anđeli, možda čak i neka bića iz drugih dimenzija, no da su to Svemirci nije joj izgledalo realno. Nije razumjela zašto bi netko s neke druge planete bio njen Anđeo čuvar. Nije mogla posložiti te kockice, ali je osjećala da ima nešto u tome. 

Promatrala je kroz kristal kako Kai leži na kauču uz svjetlo svijeće, sluša umirujuću meditativnu glazbu i istražuje kako otvoriti treće oko. Kao i mnogi prije nje, imala je pogrešno uvjerenje o tome na koji način se to radi. Vidjela ju je i kako konzumira strah dok je čitala članak za člankom o tome kako je pasta za zube štetna, kako je voda štetna i kako joj je pinealna žlijezda „okamenjena“ i slično. Osmjehnula se i s blagim izrazom lica zatvorila kristal te se pripremila za polazak na Zemlju.

***

Trenutak je levitirala iznad njenog kreveta i promatrala je kako spava. Osjećala je beskonačnu  ljubav kako se preljeva iz srčane čakre. Činilo joj se kako val ljubavi izvire iz nje kroz čitavu prostoriju pa i dalje. Voljela je osjećaj koji je preplavi kada joj stoji ovako blizu. 

Položila je ruke iznad njene glave i započela transmisiju. 

Kalibrirala je njene misli, njena uvjerenja i blokade, smanjila strahove i usadila nove neurološke puteve koji će joj služiti za podizanje vibracije. Uklonila je učinke depresije i koliko god je to bilo moguće, smanjila je osjećaj usamljenosti. Pronašla je i razne parazitske oblike koji su joj crpili energiju. Uklonila je i mnoge bakterije koje bi u budućnosti mogle uzrokovati bolesti. 

Željela je ukloniti sve što u njoj izaziva niže emocije, no znala je da ne smije. Mnogo toga još čeka na nju da sama riješi kroz svoja iskustva. Za sada uklanja samo ono što joj više ne služi za rast.

Približavala se kraju energetskog tretmana kada se Kai naglo probudila iz dubokog sna. Trebao joj je samo trenutak da primijeti kako je zakucana za krevet i da nije san u pitanju. Bila je potpuno budna i potpuno svjesna svega oko sebe.

Nomi je osjetila kako Kainim tijelom struji panika, no bila je spremna na ovu situaciju. Gotovo svaki kolega je imao ovaj slučaj sa svojim Nižim aspektom.

***

Kai se pokušala pomaknuti no nije uspijevala. Osjetila je snažan pritisak na ramenima no nije nikoga vidjela u prostoriji. Nevidljiva sila ju je držala zarobljenom. Trenutak se ništa nije dešavalo, samo mrak i tišina oko nje, tek što je to pomislila, oči su joj se počele nekontrolirano okretati u glavi. Primijetila je kako je neobično mirna za ovakvo jedno paranormalno iskustvo, pa je naredila mozgu da počne paničariti, što je ovaj i učinio.

Ne brini. Sve je u redu“, čula je u umu.

Isti tren se tijelo smirilo i prestalo opirati. Srce joj je prestalo sumanuto udarati u grudima, no mozak, koji se sada prebacio negdje u pozadinu, i dalje je bio u panici.

Ležala je mirno i promatrala situaciju u kojoj se zatekla. 

Iako su joj se oči i dalje nekontrolirano okretale u glavi, kako joj se činilo, na sve strane, i nevidljiva sila ju je i dalje držala zakucanom za krevet, pažnju joj je najviše privukao njen mozak. Pitala se o čemu se tu radi, kako je moguće da je ona sada toliko prisutna, a u isto vrijeme je njen um stavljen u pozadinu. Osjećala ga je sa stražnje desne strane, čula ga je kako je u panici, promatrala ga je kako se čupa rukama i nogama, no ništa nije uspio time postići. 

Po prvi put u svom životu osjetila se odvojenom od svog uma. 

Bio je to fascinantan osjećaj. Pomislila je kako bi vjerojatno zaplesala od sreće jer su joj u tom trenu došle mnoge spoznaje, no bila je sputana pa je samo nastavila ležati i okretati očima, kako se činilo, u nedogled.

Sigurna si“, ponovo je čula glas u glavi.

Nomi je lijevom rukom prešla preko njenog tijela kako bi provjerila ima li možda još koji implantat, a da joj je promakao, dok je to činila Kai je prožimala toplina svugdje gdje bi se njena ruka pomicala. 

Pronašla je još jedan iza koljena te ga nježno uklonila pošto je skeniranjem zaključila da ju energetski koči u prelasku na astralno polje. Kai je osjetila kako toplina sa stražnje strane koljena prelazi u prijatnu vrućinu koja se s tog mjesta širila cijelim njezinim tijelom. No primijetila je i kako su joj se oči napokon prestale okretati.

Pokušala ih je otvoriti, no nije uspjela. 

Tijelom se sada proširio val sličan laganom treperenju. Cijelo tijelo joj je vibriralo prvo jednolično, a tada se lagano pretvorilo u vrtnju. Pola tijela se okretalo u desno, a pola u lijevo. Prvo polagano, a potom sve brže i brže i brže, toliko da je počela osjećati mučninu.  

Taman kada je pomislila kako više neće izdržati i da će sadržaj želuca izbaciti iz sebe, vrtnja se usporila, a zatim potpuno prestala. 

Nakon završetka instalacija Merkaba, Nomi je omotala cijelo njeno tijelo bijelim mandalama koje su se okretale svaka u svom smjeru. Harmonizirale su cijelo njeno biće i vidale sve rane. Kaino cijelo biće je ispunila toplina. Dok su mandale alkemizirale njena sva četiri tijela, ponovo je utonula u san.

Završila je s posljednjim tretmanom i uvjerila se u to kako je Kai sada potpuno zdrava i protočna i napokon će njeno astralno tijelo moći odvesti na MCR7. 

Bila je ponosna, i na sebe, i na Kai, koja je zaista prošla kroz ovaj proces iznad svih njenih očekivanja. Prihvatila je i upila ogromne količine energije koje će se implementirati tijekom idućih par dana, a zatim slijedi idući korak. Predstavljanje.

About Author