Izašao prvi broj stripa „Elektra“!

Marvelov najzanimljiviji fatalni ženski ubica, Elektra konačno je dobila  svoj strip 22. februara. O ovome se znalo već nekoliko meseci, ali su se tek sada otkrile neke novine u vezi sa prvim izdanjem i usmerenjem  serijala. Nedavno  viđena da pomaže S.H.I.E.L.D. –u sa nekoliko skorašnjih problema, jasno je da će ona uskoro  još jednom  nastaviti svojim putem, i čini se da je njen plan da pobegne od bleštavih svetala i bučne vreve Las Vegasa. Jedino je logično da će  neko sa takvom prošlošću, kakva je njena, pokušati da se sakrije u Sin Sitiju (Sin City). Čak i neko njenog kalibra, ko je majstor za skrivanje obučavan od strane Ruke, imaće poteškoća da ostane neprimećena.

Knjigu je napisao Met Ovens (Marvelov Luk Kejdž), a ilustrovao Huan Kabal. Naslov prvog  izdanja nosi naziv „U trci sa đavolom“, što odmah asocira na Dardevila, Kingpina i Bulzaja, ali ne znači nužno da će priča imati veze sa Metom Mardokom.

Kada primeti da je razotkrivena od strane lokalnih kriminalaca, jasno je da joj to ne predstavlja ni najmanju brigu jer obična banda nije teška prepreka za majstorskog ubicu. Arkada je ta koja odlučuje da uloži svoje vreme u nju i ima plan da je postavi za poslednjeg takmičara u novom Svetu ubistva (Murderworld). Malo poznata prošlost navodi na sumnju da će „Trka  sa đavolom “ usmeriti priču u pravcu u kom će se sva četiri junaka ova četiri serijala sresti u Svetu ubistva.

Nezamisliv je scenario u kojem svo četvoro sarađuju ka istom cilju, čak i ako su im životi u opasnosti.

Kako je „Elektra“ vratila Netfliksove „Branitelje“, kao što je učinila na stranicama „Dardevila“ jednom davno, neće  iznenaditi ako ekipa odluči da je još jednom stavi u prvi plan.

Hoće li Svet ubistva za nju biti idealna prilika da lažira svoju smrt i pritaji se, ako je to jedini način da pobegne i sačuva život? Ostaje nam da sa nestrpljenjem očekujemo zasebnu Elektrinu priču.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Pretraži Naslove

Korpa

NAŠI PRIJATELJI