Najočekivanija SF saga godine u najfuturističkijem bioskopu u gradu

Ne brinite, nećemo vam spojlovati osmi film u serijalu o Skajvokerima, mada je izazov Tamne strane Sile veliki, samo želimo da vam preporučimo savršen ambijent za gledanje „Poslednjih džedaja“. Bioskop Cine Grand (Capitol Park Rakovica), najmlađi u gradu, oduševljava svojim SF dizajnom i najmodernijom opremom, a oni koji su odabrali da baš tu pogledaju premijeru do koje smo nedeljama (a neki i mesecima) odbrojavali dane, napravili su pravi potez jer sada za uspomenu imaju fotografiju za nekim od najomiljenijih likova ovog epa u svemiru.

Cine Grand su u sredu uveče posetili dvojac čiji dinamični odnos predstavlja jednu od potki filma – Kajlo Ren i Rej (iz Udruženja Valinor Srbija) koji su zajedno sa najsimpatičnijim robotom u Univerzumu BB8 rado pozirali sa gledaocima, posebno onim najmlađima od kojih su mnogi došli naoružani svetlosnim sabljama. No, svaka čast novoj generaciji obdarenih Silom, zvezda večeri ipak je bio onaj od koga je sve počelo – Dart Vejder (ispod čije maske se krio jedan od najvećih ljubitelja „Ratova zvezda“ na ovim prostorima, pevač Marko Bulat). Nekoliko mališana priznalo nam je da im je upravo Lord Vejder omiljeni lik (odrasle nismo pitali, ali „javlja“ nam se da bi odgovori bili slični).

Pored mogućnosti da se druže sa Skajvoker dedom i unukom, odnosno devojkom misterioznog porekla (ne, ne, nećemo vam ništa reći), posetioci su imali prilike i da se upoznaju sa nekim od društvenih i video igara na temu „Zvezdanih ratova“, odnosno da zamahnu svetlosnim sabljama koje je za ovu premijeru obezbedila kompanija Dexy Co. I sve to u okruženju koje fotografije tek donekle uspevaju da dočaraju.

  • Cine Grand ima šest sala, odnosno oko 800 mesta – rekao je za AVKF Luka Lončar, PR menadžer bioskopa i dodao:
  • Kompletno smo opremljeni laserskim NEC projektorima, sertifikovanim Dolby sistemom, silver screen platnima… Sve u cilju pružanja gledaocima najboljeg mogućeg ugođaja.

Kada smo odgledali film, shvatili smo da smo napravili pravi izbor bioskopa. Uostalom, komentar jednog od posetilaca „kao da izlazim iz svemirskog broda“, dovoljno jasno govori.

Što se samog filma tiče – on je sve ono što je autor ovog teksta očekivao i istovremeno ništa od toga. Kada ga pogledate biće vam jasno.

Pretraži Naslove

Korpa

NAŠI PRIJATELJI