Robinsonovi u novoj avanturi

Druga sezona „Izgubljenih u svemiru“, po IMDB-u i tizeru na YouTube-u, počeće s emitovanjem 24. decembra 2019 na Netfliks platformi. Porodica Robinson će se u ovoj sezoni, koja broji 10 epizoda, susreti sa novim izazovima na nepoznatoj planeti. Sudeći po ocenama na spomenutom IMDB-u i kritikama na Rotten Tomatoes, od ove sezone se dosta očekuje.

Koliko se da videti iz tizera, Robinsonovi će se uhvatiti u koštac s brojnim nezgodama, s tim da će im put dodatno otežavati i stari problemi. Takođe možemo videti deliće turbulentih horor scena i najezdu robota ubica, dosta misterije i napetosti, što može biti dodatni plus u dinamici radnje.

Podsećamo vas na to da je već jednom postojala istoimena serija od 84 epizoda koja se emitovala od 1965 do 1968 s dosta uspeha i popularnosti, ali i filmska adaptacija iz 1998 koja nije bila iste sreće. U filmu, putešestvije porodice Robinson, tumačili su Vilijam Hart u ulozi Džona Robinsona, Geri Oldman kao zlikovac pod alijasom Doktor Smit i Met LeBlank u ulozi dežurnog komandosa Dona Vesta zaduženog za bezbednost porodice Robinson. Primetno je da su se suštinske odlike likova iz tog dela zadržale i kod glumačke postave u seriji. Osim što je u prethodnim ostvarenjima, Doktor Smit je obično bio muško, dok je najnovijem serijalu  žensko, što nije uticalo na opštu prihvaćenost dela od strane publike.

Šta će sve zadesiti Robinsonove, možemo saznati tek kada serija bude dostupna na Netfliksu. Da li ste pogledali prvu sezonu i kako vam se ona dopala?

Pogledajte tizer za drugu sezonu i prosudite sami da li ćete joj posvetiti vreme.

https://www.youtube.com/watch?v=Zdgt-JzJ6b0

 

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

About Author