„Angeleon” u „Crvenom krstu“

 

Fantastica humanitaria

 

 

 

 

Nakon dvadesetpetogodišnjeg (da, toliko sam nakrckala do sada) iskustva u klimatskim prilikama Srbistana, mogu da zaključim dve mogućnosti. Prva je da se neko zaigrao dodole, a druga je da smo konačno ušli u proleće. Mada, budući da je mart u pitanju, ove dve mogućnosti se mogu otpisati jednako lako kao i preostalo znanje iz vatrogastva u osnovnoj.

Ako se nadovežemo na drugu mogućnost o proleću, shvatamo da je vreme da se izađe iz zimske depresije da bi se uronilo u prolećnu anksioznost i umor; pa se i bacamo na razne zadatke koje smo odlagali do iznemoglosti.  Tako su još sneni pripadnici iz beogradskog larp udruženja „Angeleon” (Kristina Stojković i moja malenkost) skupili prvo sebe pa onda i odeću (koju je donirao Marko Živanović, uz dogovor da se Igor Jokić, Aleksa Malezić, Milan Popović, Igor Novogradec, Vida Simić, Vlada Gašić, Vladimir Stojković Feba, Anđela Dostanić, Jovan Ilić, Dragoljub Vuković, Milica Vlajčić, Lazar Veljović, Bojana Radisavljević, Stefan Kojović, Radoslav Milovanović, Miloš Đuričić, Darko Koenig i Goran Jordanski uključe u sledeću sličnu rabotu). Odeća je odneta u beogradski ogranak svetskog humanitarnog udruženja ,,Crveni krst” na Paliluli.

 

U ,,Crvenom krstu” u Cvijićevoj 75 smo se predstavili kako lepo obrazovanim i kulturnim individuama i dolikuje (majke bi nam bile ponosne) pa upoznale se sa sekretarkom Slavicom Musić. Pripovedali smo malo o akciji koju sprovodimo, malo o udruženju i našim zaduženjima. Nismo se dugo zadržali jer nismo hteli da uznemiravamo, ali smo stekli neka poznanstva koja šire uvid u svet larpera i uvid larpera u svet. Ipak, ohrabrena peškirom, znam jedno: u „Angeleonu” nikad nije dosadno. Tai shar!

 

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

About Author