Čarobnjački vitez sudnjeg dana

Na meniju onlajn stiparnice Čarobne knjige, pojavili su se tri nova naslova u pripremi. Danas vam donosimo te naslove i kratke opise o delima. Sudeći po selekciji dela koja su Čarobnjaci odabrali da nam ponude, očekuje nas turbulentni period prepun trilera, akcije i superherojskog. Svakako, sledi nam zabavno vreme uz knjigu… čarobnu knjigu.

Ne pristajte na manje

Proverene metode vrhunskog pregovarača FBI-ja za talačke krize da ubedite svakoga u sve što želite.

Testirane metode za pregovore od kojih mnogo zavisi, bilo da se održavaju u kancelariji ili kod kuće.

Kris Vos, bivši glavni pregovarač FBI-ja, u međunarodnim talačkim krizama svakodnevno se susretao licem u lice s najokorelijim kriminalcima, od pljačkaša banaka do terorista. U knjizi „Ne pristajte na manje“ pokazaće vam svet pipavih pregovora u kojima su ulozi veoma visoki, i otkriće vam veštine koje su njemu i njegovim kolegama pomogle da uspeju tamo gde je to najpotrebnije – u spasavanju života.

Život je niz pregovora koje ćete morati da obavite: kupovina automobila, traženje povišice, kupovina stana, pregovaranje o kiriji, rasprave s partnerom. Uz devet principa koji će vam izbrusiti intuiciju i emocionalnu inteligenciju, Ne pristajte na manje je knjiga koja će vam obezbediti prednost u svakoj situaciji.

„Neformalna, neposredna i puna praktičnih saveta, knjiga Ne pristajte na manje posvećena je pregovorima u ličnom i profesionalnom životu.”
– Pablišers vikli

„Malo je onih koji mogu da pariraju Krisu Vosu kad su posredi ozbiljni pregovori.”
– Džo Navaro, bivši specijalni agent FBI-ja i autor međunarodnog bestselera What Every Body is Saying

„Vos je bivši krizni pregovarač – neko kome ne nije bilo prihvatljiv odgovor – i njegovo iskustvo čini ovu knjigu čudesnom. I veoma doprinosi njenoj praktičnosti.”
– Danijel Pink, autor bestselera To Sell is Human i Šta nas pokreće

„Ova knjiga me je raspametila. Veoma uzbudljivo štivo, pritom puno izuzetno primenljivih saveta – ne samo za profesionalne pregovore već i za rešavanje svakodnevnih nesuglasica na poslu i kod kuće.”
– Adam Grant, autor bestselera Originals i Give and Take

 

Povratak Mračnog Viteza

Najbolja priča o Betmenu svih vremena i, po mišljenju mnogih, najbolji strip-roman svih vremena!

Priča koja je superherojski strip uvela u novo, mračno doba!

Prošlo je deset godina otkako je Betmen odložio svoj kostim i povukao se iz javnosti, a Gotam Siti je još dublje ogrezao u dekadenciju i bezvlašće. Ali sad, kad je svom gradu najpotrebniji, Mračni Vitez vraća se na velika vrata. Uz njega je Keri Keli, tinejdžerka u ulozi nove Robin, i taj dvojac će udariti pravo na ulice, kako bi okončao strahovladu nove generacije kriminalaca, bande poznate kao Mutanti, koja je zavladala gradom… Ali hoće li Betmen uspeti da se izbori sa sasvim novom pretnjom – sa svetom koji ne samo što ga ne želi već ga smatra gorim od njegovih najgorih neprijatelja? I, što je još važnije: hoće li iko preživeti predstojeći okršaj u nezvaničnom ratu supersila – sukobu onih koji su se nekad nazivali najvećim herojima na svetu?

Ovaj mini-serijal Frenka Milera, jednog od najznačajnijih savremenih stripskih stvaralaca, prava je revizionistička saga koja je legendarnom osvetniku ulila snagu vagnerijanskog mita… Uticaj ovog stripa na sam medij, ali i na mnoge druge umetnosti, ogroman je, a čak i danas ovo delo presudno utiče na estetiku najboljih ostvarenja devete i sedme umetnosti.

Ovo izdanje, pored originalnog serijala, sadrži bogat dodatni sadržaj koji čitaocu, kroz prateće tekstove i kolekciju kod nas dosad neobjavljenih skica, ilustracija i naslovnica, nudi uvid u kreativni proces Frenka Milera i Klausa Jansona.

 

Časovnik sudnjeg dana 2

VREME JE.

Svet NADZIRAČA sudara se sa DC univerzumom u ČASOVNIKU SUDNJEG DANA!

Dr Menhetn – gotovo svemoćno biće iz sveta NADZIRAČA – zainteresovao se za DC univerzum. Već godinama prekraja istoriju i menja sudbine superheroja… ali zašto? Bez ikakvog objašnjenja je napustio sopstveni svet ne bi li se pozabavio ovim.

Ozimandijas, Komedijaš i novi Roršah sledili su njegov trag sve do Gotama. Svi pioni su na šahovskoj tabli, a Dr Menhetn je na potezu. U celom DC univerzumu postoji samo jedna sila koja bi mogla stati na put biću što nekad beše Džon Osterman. Kad se ta dva titana suoče, hoće li Supermen uništiti Dr Menhetna, ili će Dr Menhetn uništiti sve što postoji?

Časovnik sudnjeg dana iz početka piše prošlost, sa¬dašnjost i budućnost DC komiksa.

DOOMSDAY CLOCK #7-12

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Pretraži Naslove

Korpa

NAŠI PRIJATELJI