Rođenje, promocija Mitologije 1

Želimo da iskoristimo priliku da Vas pozovemo na promociju knjige „Mitologija I – Rođenje“ koja će se održati u bar-klubu Beti Ford, Zetska 2, 31.07.2021 u 18h. Informaciju o promociji možete podeliti sa Vašim prijateljima, jer će promocija približiti publici tematiku romana kroz interakciju autora i publike. „MITOLOGIJA 1-ROĐENJE“ je na latiničnom pismu, broš povez, sa ukupno 136 strana i u formatu 14,5×20 cm.

Sinopsis romana: Mitologija I-Rođenje je metafizički triler, sa tri nastavka, koja opisuje prvo rođenje sile u dalekoj prošlosti u Južnoj Zemlji. Južna Zemlja je zemlja čuda, bogatih pejzaža sačinjena od kontrasta svetlosti i tame. Tako magična zemlja, na jugu poznatog sveta, pogodna je za manifestaciju sile u ljudskom obličju. Manifestacija sile počinje na mističnom mestu, hramu, koji čuvaju viša bića. U knjizi se prepliću duhovni i materijalni plan u intenzitetu borbe sila svetla i tame. Ovo je priča o dubokoj realnosti iza velova zavesa pojavnosti koju nosi svaki junak ponaosob. Nit te realnosti se provlači kroz inkarnacije. Pod pritiskom dualnog sveta, junaci, nekad uspešnije, a nekad manje uspešno, održavaju svoju svetlost u nemogućim uslovima. Iako se okolnosti menjaju, misija ostaje ista i jedina: spustiti i razviti ljubav u njenom najčistijem obliku, dati smisao svetu obremenjenom anomalijom i ljubavlju isceliti duše. Mitologija skreće pažnju na naprirodne događaje palih božanskih bića zatočenih u svet ispražnjenom od magije. Čitaoče, menjaš obličja, a srećeš iste pojave. Sanjaš vekovima istu moru dok veruješ da je prevlaka preko tvojih očiju stvarnost. Gde je izlaz? Budi se!

Autor: Tamara Vesna

O autoru: Tamara Vesna se rodila kao Tamara Čučković, 1978. godine u Beogradu. Po obrazovanju je matematičar i teorijski – fizičar. Matematiku je završila u Beogradu, a postdiplomske studije teorijske fizike u Moskvi.

Ime Vesna je duhovno ime koje je preuzela u čast slovenske boginje Vesne, simbola proleća, svetla, jasnoće, cvetanja i rađanja života.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

About Author