Sajam u Čarobnoj knjizi od 16. do 31. Oktobra

Svim ljubiteljima knjiga i stripova Čarobna knjiga sprema iznenađenje: 33% popusta i mnogo privlačnih akcija.

Sajma ove godine, nažalost, neće biti, ali priliku da dođete do obilja novih izdanja Čarobne knjige i da iskoristite njihove sjajne popuste i akcije imaćete i ovog oktobra u njiihovim klubovima čitalaca, na njihovom sajtu i u striparnici „Alan Ford“, u trajanju od čak dve nedelje.

Pripremili su za vas 19 novih izdanja: 7 knjiga i 12 stripova. Svi ti naslovi idu po ceni s Letećeg starta, na 33% popusta, ali veruju da će vas najviše obradovati to što će u tom periodu svako dostupno izdanje Čarobne knjige koje nije na nekoj od akcija biti takođe u prodaji na 33% popusta.

Novi naslovi stići će u tri talasa, koja će unapred objaviti, tako da ćete tačno znati kad možete da odete da ih kupite.

Među novitetima se svakako ističu knjige koje najviše zanimaju ljubitelje fantastike: roman „Peščani crvi Dine“, kojim zaokružuju serijal DINA, zatim drugi nastavak trilogije BELI GRAD, „Rituali vode“, a ljubitelje horora očekuje prava poslastica, „Puste duše“, roman koji su zajedno napisali Čak Hogan i Giljermo del Toro.

Ljubitelje stripa očekuje pravi maraton izvanrednih naslova. U biblioteci „Stari kontinent“ izlazi dvotomno izdanje Magnusovog „Neznanca“, koje će obuhvatiti kompletan Magnusov opus, uz pregršt dodatnog materijala, skica i zanimljivih tekstova i intervjua. U istoj biblioteci izlaze i drugi i treći tom „Komanče“. Stripsku publiku će svakako obradovati i osmi tom „Asteriksa“. Iz Bonelija nam stiže „Čambara“ u dva toma, kao i „Komesar Ričardi 7“. Ljubitelji superherojskog stripa biće sigurno zadovoljni dvotomnom pričom o Spajdermenu, „Totalni masakr“, ali veruju da će mnoge izuzetno obradovati prva dva toma Snajderovog i Kapulovog rada na „The New 52“, „Saga o Sovama“ (koja sadrži priče „Sud Sova“ i „Grad Sova“), kao i „Smrt porodice“. U mesecima koji slede, očekujte njihov celokupan trk, a takođe će objaviti „Belog Viteza“ i „Prokletstvo Belog Viteza“, kao i „Crno ogledalo“. Ali to nije sve što će vam Čarobna knjiga predstaviti od DC-ja do kraja ove godine i u prvoj polovini sledeće.

Kao i uvek, možete očekivati veliki izbor knjiga u akcijama „3 knjige za 500 dinara“ i „2 knjige za 500 dinara“, kao i izuzetan izbor stripova za 500 dinara.

Detaljne spiskove novih naslova, kao i raspored u kom talasu stižu na njihov sajam, podeliće s vama uskoro, a tada će biti i više reči o akcijama i naslovima koji učestvuju u njima.

Sajam u Čarobnoj knjizi biće održan u klubovima čitalaca Čarobne knjige u Dečanskoj 5 (Eurocentar) u Beogradu i Bulevar Books (Bulevar Mihajla Pupina 6) u Novom Sadu, kao i na njihovom sajtu www.carobnaknjiga.rs.

Knjižara Alan Ford (Bulevar Arsenija Čarnojevića 85b) učestvuje samo stripskim naslovima.