Stripomanija u punoj brzini: akcije, nova izdanja, tribine

Stripomanija uzima maha.

Novogodišnja Stripomanija Čarobne knjige održaće se od 20. do 27. Decembra.

Imaćemo prilike da se upoznamo sa čitavih deset novih izdanja Čarobne knjige, a uživaćemo i u gostovanju legendarnog crtača Zorana Janjetova u okviru tribine posvećene Žodoverzumu. Takođe, tu su akcijske cene, akcija „Kompletiraj kolekciju“, kao i specijalni popusti za revnosne ljubitelje stripa i fantastike.

 

Predlažemo da Novu godinu dočekate sa osmehom i posetite striparnicu „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, sajt www.carobnaknjiga.rs, Klub čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu ili striparnicu „Alan Ford“ na Novom Beogradu.

Ukratko, pružamo vam pregled onoga što je pripremljeno u narednih osam dana ispunjenih premijerama stripova, knjiga i zanimljivih akcija:

NOVI NASLOVI:

Imaćete mogućnost da kupite sedam vrhunskih stripskih naslova i tri knjige. Oni će se prodavati po ceni Letećeg starta i imaće popust od 33% tokom čitave Stripomanije. Stripovi i knjige izaći će u dva ciklusa:

Prvi ciklus – 20. decembar:

Murena 1, 1.800 dinara;
Murena 2, 1.800 dinara;
Holivudlend, 940 dinara;
Pesma krvi – Gavranova sena, 1.070 dinara;
Više nego ljudski, 540 dinara;
Božanski car Dine, 870 dinara.

 

Drugi ciklus – 25. decembar:

The Best of Spajdermen 3 – Rođenje Venoma 1, 1.070 dinara;
The Best of Spajdermen 4 – Rođenje Venoma 2, 1.070 dinara;
DC GOLD HOT 3: Mračne noći: Metal, 1.340 dinara;
DC GOLD HOT 4: Betmen koji se Smeje, 1.340 dinara.

TRIBINA O ŽODOVERZUMU

U petak, 27. decembra u 19 h, u Domu omladine održaće se tribina koja se fokusira na rad jednog od najistaknutijih srpskih stripskih stvaralaca, Zoranu Janjetovu. Povod za razgovor je Žodoverzum, literarni univerzum Alehandra Žodorovskog. Čarobna knjiga je ove godine pripremila čitavih pet ostvarenja iz Žodoverzuma, a značajnu ulogu u poduhvatu je imao je i uvaženi gost. Ulaz je slobodan, a tribina će biti organizovana u Tribinskoj sali, kojoj se pristupa iz smera Makedonske ulice. Na tribini govore Borislav Pantić (glavni urednik Čarobne knjige), Ilija Čanak (prevodilac) i Zoran Janjetov (strip-autor).

 

AKCIJE

Kao i prošlog decembra, pripremljeno je i nekliko akcija koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim:

– „Kompletiraj kolekciju“, pri kojoj nabavkom svakog narednog stripa ostvarujete sve veći popust i tako do 40% za pet stripova.
– „Specijalni popust“, gde stičete popust od 33% na izvesna izdanja knjiga i stripova.
stripovi za 100–500 dinara, tradicija od koje se ne odustaje.

Dobrodošli na Stripomaniju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *