Autostoperi! Usudite se da mislite sopstvenim rečima

Pridružite nam se.

Drage autostoperke i autostoperi, dovoljno ste čitali i mislili tuđim rečima, Tomas Kun vam poručuje da je svanulo vreme za paradigm shift! Redakcija AVKF-a vas poziva da se priključite timu od preko stotinu autora koji učestvuju u kreiranju sadržaja na sajtu.

U poslednjih godinu dana, vaš sajt je prevazišao sve brojke poseta i pregleda od prošle godine, dosegnuvši poziciju najvećeg planetarnog portala fantastike na, doduše, južnoslovenskim jezicima, sa preko 1200 vrhunskih članaka. Ono što smo ranijih godina proslavljali u desetinama hiljada, od naredne godine počinjemo da merimo u stotinama hiljada. Razmazili smo se! 🙂

Ukoliko ste strasni i ambiciozni pratilac neke serije, režisera, filmova, epske sage, serijala stripova, naučnofantastične edicije, kompjuterskih igara, ili čak popularne nauke (društvenih, prirodnih ili tehničkih disciplina), a niste do sada imali prilike da izrazite svoja razmišljanja i uvide o delima i pojavama, periodu usamljenog hobija je došao kraj – dobrodošli ste da ozvaničite i profesionalizujete vaše pisanje i znanje uz podršku uredničkog tima sajta.

Vaš sajt od naredne godine nastavlja redovno predstavljanje kvalitetnih kompjuterskih igara, naučnih časopisa, književnih dela, festivala fantastike, intervjua sa poznatim autorima, a uskoro i zanimljivosti iz istorije nauke i književnosti obeležavanjem značajnih datuma, kao i audio priče i poeziju, uz podcast u kojem možete gostovati sa određenom temom od vašeg interesa. Takođe, od sada vam pružamo i elegantnu mogućnost da rezervišete godinu dana unapred datume i teme koje ćete obrađivati, putem kalendara koji zajedno kreiramo!

Bez obzira na stepen vašeg školovanja, nivo iskustva, spremni smo da vam pomognemo da se razvijete u vrhunske autore, intelektualce, analitičare, kritičare, novinare ili istraživače. A zašto? Zato što je AVKF dosledno posvećen usponu domaće inteligencije u sferi fantastike i popularne nauke.

Iznad svega, vaš AVKF je posvećen slobodi mišljenja i emancipaciji onih koji nemaju mogućnosti da se njihova vrlina plasira, stoga vam obezbeđujemo potpuno besplatan plasman autorskih dela, tekstova, priča, kako na sajt, tako i u redovna štampana izdanja. Sva sredstva koja prikupimo, usmerevana su na dalju podršku uzdizanju kvaliteta domaće autorske scene. Ovde ne morate da pišete naručene tekstove za simbolična finansijska sredstva, već su vaš kvalitet razmišljanja i autorska sloboda lišeni tog ograničenja.

Pozivaju se svi nerdovi, geekovi, gotičari, metalci, elektroničari, čudaci koji vuku enciklopedije sa sobom, usamljeni čitaoci knjiga koji sede u krošnji drveta, doktoranti, profesori, gejmeri i kompjuteraši, okupatori knjižara i biblioteka, bindžeri audiovizuelnih umetnosti, ljubitelji misterije, nauke, društvenih i prirodnih fenomena, slikarstva, stripova, horora, i sve preostale pošasti postmoderne koja je duhovno radoznala, pametna i šašava. 🙂

Pridružite nam se zarad zajedničkog stvaranja i upoznavanja sličnih sebi od kojih možemo da naučimo mnogo, tako unapređujući jedni druge!

Vaši urednici 🙂

urednik@fantasticnivodic.com

(alternativno: inbox stranice sajta, ili putem fejsbuk grupe Autostoperski vodič kroz fantastiku, direktno nekome od urednika/moderatora sa fotografijeizvršnom uredniku Srđanu Todoriću, glavnom i odgovornom uredniku Kristijanu Šarcu, izvršnoj urednici Miri Satarić ili menadžerki za odnose sa javnošću Ani Ubavić, kao i tehničkom uredniku Šonetu Jevtiću, koji će za vas kreirati izvrstan vizuelni sadržaj objave koju načinite)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *