Ibrahim Kojl i u štampanom izdanju.

Posle izuzetno uspešnog izdanja „Stripa sa margine“, StripBlog, zajedno sa Presingom, objavljuje štampano izdanje stripa „Ibrahim Coyle“, koji potpisuju Filip Stanković i Nikola Pavlović. Kako i sam StripBlog javlja…

NOVO IZDANJE STRIP BLOGA – „Ibrahim Coyle“! Nikola Pavlović Sova i Filip Stanković su objavljivali epizode ovog stripa 5 godina, a ovo fantastično delo nije doživelo svoje papirno izdanje!

TO ĆEMO SADA DA ISPRAVIMO!

Ibrahim Kojl je privatnik spreman da pomogne svakoj osobi punog džepa. Svoju agenciju, nedefinisanih kvalifikacija i obima struke, vodi unutar kuće u obliku jabuke u centru bezimene metropole. Ovaj strip prati njegove najinteresantnije i ujedno najneobičnije slučajeve. Od strane izdavača: Veoma mladi smo ušli u izdavačke vode i napravili prilično veliki uspeh sa zbirkom „Strip sa margine“ (već pripremamo drugu knjigu). Pre svega da se zahvalimo svim našim fanovima i kupcima našeg prvog izdanja, svesni svih mana koje je ono imalo (a koje smo popravili u drugom i ostalim izdanjima). Bez iskustva smo ušli u ovaj posao, ali sada za Coyle-a imamo dovoljno znanja da napravimo još bolje i lepše izdanje. Hvala vam svima, ovo nama malima mnogo znači! Naš cilj i dalje ostaje promocija autora koji su manje poznati široj publici. „Ibrahim Kojl: Iznureni grad“ je izdanje A5 formata, mekih korica sa 124 stranice u crno-beloj tehnici. Za narudžbine kontaktirati FB stranicu StripBloga ili mejlom na stripanimacijavaljevo@gmail.com, a možete takođe kupiti u striparnicama Alan Ford i Darkwood.

 

Izvor: StripBlogger

About Author